Karabük Belediyesi otobüs saatleri Ramazan Bayramı’nda güncelledi. Karabük Belediyesi bununla beraber Ramazan Bayramı dolayısı ile alınan tedbirlerle ilgili duyuruda bulundu. Karabük Belediyesi otobüs saatlerini Ramazan Bayramı nedeni ile güncelledi. Ramazan Bayramı boyunca Karabük Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Nöbetleşe sefer düzenleyecek. Bununla beraber Karabük Belediye tarafından bayram boyunca saat 10.00 ile 17.00 arasında Karabük’te bulunan tüm mezarlık ücretsiz ring seferleri düzenlenecek.

Ramazan Bayramı’nda Pazar Yerleri Nasıl Olacak?

Ramazan Bayramına saatler kala vatandaşlar bayram alışverişi için pazar yerlerinin yolunu tutuyor. Karabük Belediyesi bayram alışverişlerinin devam etmesi ve vatandaşların mağdur olmaması için Cumartesi ve Pazar günü Cuma Pazarı ile 100. Pazar yerinin esnafa tahsis edildiğini duyurdu.

Karabük Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Karabük Belediyesi tarafından seyyar satıcılar için Cuma Pazarı kapalı alan tuhafiye bölümü ve köylü pazarı bölümü o k belirlendi. Esnaf, cumartesi ve pazar günleri Cuma Pazarı’nda ve 100. Yıl pazar yerinde satış yapabilecek. Bayram boyunca Balıkpazarı’ndan saat 10.00-17.00 arası saat başı ücretsiz ring düzenlenecek.

Çağrı Merkezi ve Zabıta Müdürlüğü Bayram Boyunca Hizmet Verecek

Çağrı Merkezi ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri bayram boyunca görev başında olacak. Veteriner İşleri Müdürlüğü Hayvan Barınağı ekipleri bayram boyunca da gelen taleplere cevap verecek. Karabük Belediyesi Otobüs Saatleri ise Şekilde Belirlendi;