Karabük ADSEAH Başhekimi Doç. Dr. Taylan Çebi, "Türkiye'nin Sağlık Ödülleri" organizasyonunda "Yılın Doktoru Ödülleri ve Yılın Yenilikçi Diş Hekimi Kategorisinde" finalist o k Türkiye'de ilk 2'ye kaldığını duyuran bir mesaj yayımladı.
Taylan Çebi mesajında "Karabük'ümüzün adını, sağlık ordusunun bir neferi o k, bir idareci o k, bir akademisyen o k ve vatan millet sevdalısı bir birey o k Türkiye'nin Sağlık Oscarları o k nitelendirilen DoktorClub Awards "Türkiye'nin Sağlık Ödülleri" organizasyonunda tekrardan duyurmak benim için anlatılmaz ve paha biçilmez bir şereftir. Evet 2022 yılında da 2021 yılındaki finalistliğimden sonra tekrardan uzun süren bir jüri değerlendirme sürecini geçip Yılın Doktoru Ödülleri ve Yılın Yenilikçi Diş Hekimi Kategorisinde Finalist o k Türkiye'de ilk 2'ye kalmış bulunmaktayım.
Final değerlendirmesi de DoktorClub Awards'a üye olan 84.000'i aşkın hekim tarafından yapılmakta, oylama başladı ve 30 Kasım'da son bulacak. 16 Aralık'ta yapılacak ödül töreni ile Yılın Doktoru Ödülleri ve Yılın Yenilikçi Diş Hekimi Türkiye'deki hekimlerin oyları ile belli olacak.
16 Aralık'ta yapılacak ödül töreninde iki sene peş peşe olacak şekilde Karabük'ü ve Karabük Üniversitesi'ni temsil edecek olmanın gururunu, mutluluğunu, onurunu ve şerefini yaşıyorum. Siz değerli meslektaşlarımın, hekim arkadaşlarımın desteklerini bekliyorum. DoktorClub'a üye olan meslektaşlarımdan siteye girip oylarını kullanmalarını, üye olmayanlardan ise üye olup oy kullanarak destek vermelerini rica ederim. Şimdiden çok teşekkür ederim. İnşallah bu sene Oscar Karabük'ün olacak" ifadelerini belirtti.