Karabük Heyeti Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u ziyaret etti. 
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin, Karabük Valisi Fuat Gürel, AK Parti Milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Güneş, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz'den oluşan heyet Bakan Murat Kurum'u makamında ziyaret etti.
Ziyarette yapılması planlanan Millet Bahçesi olmak üzere Karabük'e yapılacak yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.  Bakan Kurum'la bir araya gelen heyet Karabük'e yapılacak yatırımların hızlanması için gerekli çalışmaların yapılmasını talep etti.
Karabük Heyeti Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a ilimize karşı gösterdiği ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ziyaretin ardından yaptığı açıklamada; "TBMM eski Başkanımız Mehmet Ali Şahin, Karabük Milletvekillerimiz Cumhur Ünal, Niyazi Güneş, Valimiz Fuat Gürel, Belediye Başkanımız Rafet Vergili, İl Başkanımız İsmail Altınöz'le bir araya gelerek Karabük'ü ileriye taşıyacak projeleri görüştük. Karabük'ün her zaman yanındayız." ifadelerine yer verdi. 

Bakan Kurum'a Cumhur İttifakı Mesajı

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Mehmet Ali Şahin'in ve Karabük'te Cumhur İttifakı'nın ortaklarından olan Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin ziyarette yer alması dikkat çekti.
Özellikle Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin ziyarette yer alması ile birlikte Bakan Kurum'a, Karabük'e yapılacak olan yatırımların Cumhur İttifakı  tarafından desteklendiği ve takip edildiği mesajının verildiği ifade ediliyor.
Öte yandan Bakan Kurum'u ziyaret eden Karabük Heyeti'nde Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy'un neden bulunmadığı ise merak konusu oldu.
Ziyaretin ardından Karabük heyeti bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.
AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş yaptığı açıklama da; "Talep ettiğimiz tüm projeleri ısrarlı bir şekilde ve yakından takip ederek en kısa zamanda Karabüklü hemşerilerimizin hizmetine sunacağız." ifadelerine yer verdi.