Karabük'te sağlık hizmetlerinin daha güçlü, etkin ve vatandaşlar için daha erişilebilir hale gelmesi amacıyla kente 76 yeni hekim kadrosu tahsis edildi. Müjdeli haberi AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç sosyal medya hesabından duyurdu.
8 Uzman, 68 Pratisyen Hekim Atanacak
Açıklanan kadro dağılımına göre Karabük’e 8 uzman hekim ve 68 pratisyen hekim olmak üzere toplamda 76 yeni doktor kazandırılacak. Yeni hekim kadroları ile birlikte kentteki sağlık altyapısının ve insan kaynağının daha da güçlenmesi hedefleniyor.
Milletvekili Keskinkılıç'tan Teşekkür Mesajı
Tahsis edilen kadroların şehre ve Karabüklülere hayırlı olmasını dileyen Milletvekili Ali Keskinkılıç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Karabük’ümüzün ihtiyaçlarına gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri dolayısıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na şehrimiz ve hemşehrilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Karabük için çalışmaya, hemşehrilerimizin talep ve ihtiyaçlarını takip etmeye devam edeceğiz. Hayırlı olsun Karabük!"



