Karabük AK Parti Milletvekilleri Niyazi Güneş ve Cumhur Ünaş İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile TBMM'de bir araya geldi.
Bakanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde haftanın belirli günlerinde durarak milletvekilleri bir araya gelerek milletvekillerinden yerel bölgelerdeki sorunları dinleniyor.
Görüşmeler kapsamında AK Parti Karabük Milletvekilleri Niyazi Güneş ve Cumhur Ünal cuma günü (4.12.2020) İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya gelerek Karabük'ün sorunlarını paylaştı.
TBMM'de gerçekleşen görüşmede Karabük Merkeze yapılması planlanan hükümet konuğı ve 3 Nisan Polis Karakolu ile Çevik Kuvvet Binası ele alındı. Bununla beraber vekiller Eskipazar, Eflani ve Ovacık İlçelerinde de yapılması planlanan Hukümet Konağı hakkındaki gelişmeleri değerlendirdi.
AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal TBBM'de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yapılan görüşmelerin detaylarını sosyal medya hesabından paylaştı.  Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Süleyman Soylu'ya ilimize olan ilgisi ve desteğinden dolayı teşekkür etti.