Karabük'te etkili olan kar yağışı kazaları beraberinde getirdi.  Karabük’te etkili olan kar yağışının ardından meydana gelen üç ayrı trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Karabük-Bartın karayolunda makaslama yapması sonucu yoldan çıkarak orta refüje çarpan tırın sürücüsü yaralandı. Kaza, Karabük-Bartın karayolu Beştepeler mevkiinde meydana geldi. Turan K. yönetimindeki  tır Bartın istikametine seyrederken kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda makaslaması sonucu yoldan çıkarak orta refüje çarptı. Kazada tır sürücüsü  yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı Safranbolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatılırken, tır çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı.

"Oksijen tüpü yüklü kamyon bariyere çarptı"

Meydana gelen bir diğer kaza ise Ankara-Karabük karayolunda yaşandı. Sanayi tipi oksijen tüpü taşıyan kamyon kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu bariyere çarptı. Edinilen bilgiye göre Kenan K. idaresindeki kamyon Karabük istikametine seyir halindeyken kontrolden çıktı ve  bariyere çarparak durabildi. Kamyonun dorsesinde bulunan tüpler yere düştü. Kazadan yara almadan kurtulan sürücü, yavaş geldiği sırada aracın bir anda kaydığını söyledi.

"Babasından Haberi Olmadan Trafiğe Çıktı, Kaza Yaptı"

Üçüncü kaza, Yenişehir Mahallesi Mithat Paşa Caddesi'nde meydana geldi. Utku B. (17) idaresindeki  otomobil, Ü.Y idaresindeki otomobile çarptı. Kazada sürücü ile birlikte bulunan Çağrı T. (17), Berkan U. (19), Efe Ç. (17) ve Can K. (18) hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ehliyetsiz olduğu öğrenilen sürücünün babasından habersiz aldığı araçla arkadaşlarını gezdirdiği öğrenildi.