KARABÜK DERİN HABER ÖZEL - Karabük Derin Haber’in sosyal medya platformu üzerinden kamuoyuyla paylaştığı "Süleymancılara 17 İlde Operasyon: Karabük'te de Gözaltı Var!" haberinin altına "A.K." isimli kullanıcı profilinden bir yorum yapıldı.

Türkiye’nin Vergi Rekortmenleri Açıklandı! Karabüklü İş İnsanı Listede
Türkiye’nin Vergi Rekortmenleri Açıklandı! Karabüklü İş İnsanı Listede
İçeriği Görüntüle

Hakaret ve Tehdit İçerikli Yorum

Söz konusu şahsın, paylaşımın altına yazdığı yorumda "Süleymancılardan terörist çıkmaz bay Tayyip sen Apo köpeğini af et Süleymancı kardeşlerimize saldır. Geberecek köpek cami duvarına işermiş sonun yaklaştı seni Apo köpeği de kurtaramaz" şeklinde ifadeler kullanarak "Devlet Büyüğüne ve Cumhurbaşkanlığı makamına yönelik ağır hakaret, aşağılama ve tehdit unsurları barındıran" söylemlerde bulunduğu görüldü.

Karabük’te Saadet Partisi’nden İstifalar Sonrası İlk Açıklama
Karabük’te Saadet Partisi’nden İstifalar Sonrası İlk Açıklama
İçeriği Görüntüle

TCK 299'dan İşlem Yapıldı

Paylaşımın tespiti ve yürütülen siber devriye çalışmaları neticesinde yorumu yaptığı belirlenen A.K. isimli şahsın kimliği ve adresi emniyet birimlerince kısa sürede tespit edildi.

Güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınan şüpheli hakkında, Türk Ceza Kanunu’nun 299. maddesinde yer alan "Cumhurbaşkanına Hakaret" suçu kapsamında adli işlem başlatıldığı belirtildi.

Karabük'te Jandarmadan Kaçamadılar! O Detay Herkesi Şoke Etti
Karabük'te Jandarmadan Kaçamadılar! O Detay Herkesi Şoke Etti
İçeriği Görüntüle

Adliyeye Sevk Edildi

Emniyetteki sorgusu ve işlemleri tamamlanan A.K., sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adli makamlara sevk edildi. Şahsın savcılıktaki ifade işlemlerinin ve adli sürecinin devam ettiği aktarıldı.