Karabük İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 2019 yılı için planlanan ‘Mahalle Huzur Toplantı’larının ikincisi Kılavuzlar Mahallesinde, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ’un başkanlığında yapıldı.
Dün Kılavuzlar Mahalle Muhtarlığında ikincisi gerçekleştirilen ‘Mahalle Huzur Toplantıları’na; İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, 100. Yıl ve Kılavuzlar Mahallesi muhtarları, mahalle sakinleri, Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı.
Toplantıda genel asayiş değerlendirmesi yapılırken; yaşanan sorun ve problemler, alınması gereken tedbirler yerinde birebir değerlendirildi.
İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ ise yaşanan sıkıntı ve sorunlar hakkında bilgi a k, alınması gereken önlemler için gerekli notlarını kaydetti.





