Karabük Yeni mahallede akşam saatlerinde gerçekleşen cinayet olayında anne kız iki kadının kocası tarafından öldürüldüğü  iddia edilmişti. 

Olay yerinden ve ajanslardan gelen bildilere göre,   Karabük’te bir şahıs, boşanma aşamasındaki eşi ve kayınvalidesine av tüfeğiyle kurşun yağdırdı. Daha önce gördüğü şiddetten dolayı polise şikayette bulunan kadının elektronik kelepçe takılmasını istemediği öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, olay akşam saatlerinde Yenimahalle'de meydana geldi. Özlem Küçükyılmaz ve annesi Nazife Çetinkök akşam birlikte evlerine giderken kendilerini adım adım takip eden katil zanlısı koca, av tüfeğiyle kurşun yağdırdı. Olay sonrası kamyona binerek kaçan Hasan.Küçükyılmaz Sanayi Sitesi yakınlarında kamyonunu bırakarak ortadan kayboldu. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerinde delil topladı. Anne ve kızının cansız bedenleri, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

ÖNCEKİ EŞİNİ DE ÖLDÜRMÜŞ

Edinilen bilgilere göre katil zanlısı Hasan Küçükyılmaz daha önce de ilk eşini öldürmüş ve ceza evine girmiş. 18 yıl hüküm giymiş. Bunun 12 yılını yattıktan sonra şartlı tahliye edilerek ceza evinden çıkmış.

TEHDİT ETMİŞ

İlk cinayeti sonrası şartı tahliye ile cezaevinden çıkan Hasan Küçükyılmaz tanıştığı Özlem Çetinkök ile bir süre birlikte yaşamış.  Ancak bu süreçte dayak yiyen Özlem Çetinkök silahla tehdit edilince şikayetçi oluyor. Şikayet sonrası kısa bir süre ceza evine giren Hasan Küçükyılmaz daha sonra tekrar makdulun evinin yakınlarına gitmesi yasaklanan adli kontrol ile saılveriliyor.  Bir süre sonra da evleniyorlar. Ancak kısa süre sonra boşanma noktasına geliyorlar.

İşte geliyorum diyen bu olaydan bir yıl  bile geçmeden işte bugün iddialara göre Hasan Küçükyılmaz boşanmak üzere oldukları eşi Özlem Küçükyılmaz'ı ve annesi Nazife Çetinkök'ü av tüfeği ile vurarak kayıplara karıştı.

İNSAN HAYATI BU KADAR UCUZ MU?

Yaşananlar ve belgelerde ortaya çıkan bilgiler ise insana pes doğrusu insan hayatı bu kadar ucuz mu? dedirtti.