Karabük Belediyesi, kültür-sanat etkinlikleri kapsamında vatandaşlara keyifli bir akşam yaşatacak. Ünlü oyuncular Çetin Altay ve Özlem Karaaytu’nun rol aldığı tek perdelik komedi oyunu “Parça Tesirli Pazarlar”, 1 Kasım Cumartesi günü saat 20.00’de 100. Yıl Kültür Merkezi sahnesinde tiyatroseverlerle buluşacak.

Türkiye’nin farklı şehirlerinde büyük ilgi gören ve izleyenleri kahkahaya boğan “Parça Tesirli Pazarlar” oyunu, şimdi de Karabüklü tiyatroseverlerle buluşacak. 1 Kasım Cumartesi akşamı 100. Yıl Kültür Merkezi sahnesinde saat 20.00’de başlayacak oyun, ücretsiz olarak izlenebilecek.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, vatandaşların kültürel ve sanatsal etkinliklere olan ilgisinden memnuniyet duyduğunu belirterek tüm hemşehrilerini oyuna davet etti.

Çetinkaya, “Karabük’te sosyal ve kültürel hayatı zenginleştirmek, hemşehrilerimizin keyifli vakit geçireceği etkinlikleri artırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. ‘Parça Tesirli Pazarlar’ adlı tiyatro oyunu ile hem sanat dolu hem de eğlenceli bir akşam yaşayacağız.” dedi.