2026-2027 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla, Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği tarafından öğrenciler için hazırlanan okula başlangıç setleri, Kartaltepe İlkokulu ve Ortaokulunda düzenlenen programla dağıtıldı.
Protokol Öğrencilerin Heyecanına Ortak Oldu
Düzenlenen programa Karabük İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, İl Emniyet Müdürü Ahmet Canver ve Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Karabük Temsilcisi Hakkı Gökçen katıldı.
Öğrencilerle bir süre sohbet ederek yeni eğitim öğretim yılına ilişkin heyecanlarına ortak olan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, öğrencilere okula başlangıç setlerini takdim ederek yeni ders yılının öğrenciler, öğretmenler ve eğitim camiası için hayırlı ve başarılı geçmesi temennisinde bulundu.
Eğitime yönelik her türlü desteğin öğrencilerin geleceğine yapılan kıymetli bir yatırım olduğunu ifade eden Nevzat Akbaş; İl Emniyet Müdürü Ahmet Canver’e ve Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Karabük Temsilciliğine eğitime sundukları değerli katkılardan dolayı teşekkür etti.
Program, öğrencilere hediye setlerinin verilmesi ve iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.

