Kardemir eğitim ve sosyal alanda Karabük'te destek olmaya devam edecek.

Derin Medya Gurubu Derin Tv ve Karabük Derin Haber yönetim kurulu başkanımız Sait Alıcı bugün Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir'i ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Ülkemizin son yıllarda savunma sanayiindeki müthiş ataklarının mimarlarından birisi olan Prof Dr İsmail Demir, Alparslan Bayraktar'ın Enerji Bakanı olması sonrası Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı olmuştu. Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul sonrasındada yönetim kuruluna seçilmesi ile birlikte yönetim kurulu başkanlığı halen devam ediyor.

Derin Medya Gurubu Derin Tv ve Karabük Derin Haber yönetim kurulu başkanımız Sait Alıcı makamında Başkan İsmail Demir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

İkili Kardemir ve Karabük üzerine bir süre sohbet etti. 

Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demir ile başbaşa yapılan sohbette Sait Alıcı Kardemir'in dünden bugüne geçen sürecini, son yıllarda yaşananları, anlatma fırsatı buldu.

Yapılan görüşmede Prof Dr İsmail Demir'in özellikle eğitim ve kalifiye eleman yetiştirilmesi noktasındaki hassasiyeti dikkat çekti.

Sohbette Kardemir'e ne kadar önem verildiği, Türkiye'nin gözbebeği ve dünyanın marka değeri olma yolunda çalışmaların hızla devam edeceği bir kez daha vurgulandı.