Ak Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin katıldığı programda gündemi değerlendirirken, Kardemir'e işçi alımı, Eskipazar Devlet Hastanesi, Emeklilerin maaş zamları gibi konulara açıklık getirdi.

Derin TV’de Sait Alıcı’nın hazırlayıp sunduğu Alıcı Gözüyle Programına konuk olan Ak Parti Karabük Milletvekili Av. Cem Şahin vatandaşların bayramlarını tebrik ederken gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Şahin katıldığı Derin Tv Canlı yayınında  seçimlerde söz verilen Kardemir’e 600 işçi alınması ile ilgili konuda; "Sözü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan verdi. Bugüne kadar Sayın Cumhurbaşkanımız hangi sözü verdi de yapmadığını gördük. Bu işin lamı cimi yok bu iş Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ve olacağından hiç şüphemiz yok. Alım şartları bizlere çok soruluyor. Önceki alımlarda aşağı yukarı ne olduysa onlar olacaktır." dedi.

Cem Şahin kayma sebebi ile kangren hale gelen ve bir türlü çözüm bulunamayan Eskipazar Devlet Hastanesi ile ilgili sorunun en kısa zamanda çözülmesine gayret göstereceklerini ifade etti.

Emeklilerin maaşlarında iyileştirme ve zam konusuna da değinen Şahin, bayramdan sonra meclis açılır açılmaz ilk gündemin bu konu olduğuna açıklık getirdi.

Başörtü meselesi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Şahin ‘Biz bu meselenin Anayasal olarak çözülmesini istiyoruz. Anayasa’da ilgili maddelerin düzeltilerek bir daha girmemek üzere Ülkemizin gündeminden çıkartmak istiyoruz. Seçim propagandasında bu konuya anayasal güvence vereceklerini belirten muhalefet eğer ki bu konuda sözlerini tutmak için bize destek olurlarsa da onlara şükranlarımızı sunarız’ dedi

Vatandaşların kurban bayramını tebrik eden Şahin; ‘Bizler eski bayram alışkanlıklarımızı, örf ve adetlerimizi  köylerimizde halen yaşatmaya devam ediyoruz. Ben istiyorum ki bizim çocuklarımız da belleklerinde bu olayları tutmalarını istiyorum.’ Dedi