Kastamonu’da polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçan ve kovalamaca sırasında yol kenarına bir valiz içinde 11 bin 73 adet sentetik ecza hapı attığı belirlenen 6 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, madde kullanımı ve ticaretine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Kastamonu’ya yüklü miktarda madde getirileceği yönünde bilgiye ulaştı. İstihbari bilgiler doğrultusunda yapılan takip sonucu şüphelilerle kovalamaca yaşandı.
Kovalamaca sırasında yol kenarına atılan valizde ve şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramalarda toplam 11 bin 73 sentetik ecza hapı ele geçirildi. Gözaltına alınan A.A., A.S.U., F.N.H., H.K., M.D. ve S.P., emniyetteki işlemlerinin ardından Kastamonu Adliyesi’ne sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan 6 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.






