Karabük Üniversitesi Sağlık ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen “Salaklar Sofrası” adlı tiyatro oyunu izleyicileriyle buluştu. İki perdelik tiyatro oyununa çok sayıda izleyici katıldı. 

Karabük Üniversitesi 15 Temmuz Şehitler Konferans Salonunda gösterimi yapılan tiyatro, izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Tiyatro oyunu, bir grup arkadaşın çarşamba günlerini “Salaklar Sofrası Günü” ilan etmeleri ve her çarşamba toplandıkları bu sofraya katılan herkesin yanında bir salakla gelmesini konu alıyor. 

Francıs Veber’in yazdığı ve yönetmenliğini Kerem Yılmaz’ın yaptığı tiyatro oyununu Barış Küçükgüler, Tolga Canbeyli, Burak Aydın, Caner Kadayıfçı, Zeynep Derin Şenyiğit ve Fatma Doyuk sergiledi. 

Oyuncu Tolga Canbeyli tiyatro gösterimi öncesi yaptığı konuşmada, “Francis Veber’in yazdığı ‘Salaklar Sofrası’ adlı oyunu oynayacağız. Vodvil tarzında bir oyun. Kendini zeki sanan bir adamın oyunun sonunda aslında salak durumuna düştüğü bir hikaye. Öğrenciler ile birlikte eğleneceğiz. Karabük Üniversitesinin öğrencileri her seferinde çok büyük bir enerji ile geliyorlar bizleri izlemeye. İnşallah bu sefer de güzel geçecek” diye konuştu. 

Akademik ve idari personeller ile öğrencilerin katıldığı tiyatro, büyük bir ilgiyle izlendi. 

4-1