Son yılların en sıcak günlerine rağmen Karabük İl özel İdaresi köylerde çalışmalarını sürdürüyor. Yaz aylarını fırsat bilen Karabük İl Özel İdare ekipleri planlanan köylerin yollarını hızlı bir şekilde asfaltlamaya devam ediyorlar.

Özel İdare Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci ve ekibinin çalışmalarını yakından takip eden Karabük Valisi Fuat Gürel zaman zaman yerinde incelemelerde de bulunuyor.  İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen'inde içinde bulunduğu bir heyet Eskipazar Ortaköy Tepeköy mahallesindeki yol asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden ve köylülerden bilgi aldılar.

Öte yandan Eskipazar'ın il genel meclis üyesi Sunay Yaka'da gün gün ilçe köylerinde yapılan çalışmaları ve pilanlamalarını takip ediyor.  Eksik ve ihtiyaçlar için kendisinden talep edilenleri hem il genel mecliste hem özel idarede çözüme kavuşturmak için efor sarfediyor.

Eskipazar Ortaköy'deki asfalt çalışmları sırasında köylülerin teşekkürü ile karşılaşan Yaka'ya köylüler; "Bizlere seçimler sırasında söz vermiştiniz.  Sözünüzü tutup köy yolumuzun asfaltlanmasını sağladığınız için teşekkür ediyoruz. Selde iyice hasarlanmıştı. Köyün bu mahallesine zor çıkıyorduk. Azıcık yağmur yağdığında balçık çamur oluyordu. Arabalarımız patenaj yapıyordu." şeklinde sözlerle arı gibi çalıştığını ifade ettiler. 

Öte yandan Derin Medya gurubu Derin Tv ve Karabük Derin Haber'in Yönetim Kurulu Başkanı Sait Alıcı'nında doğduğu köy olan Ortaköy'deki çalışmalar nedeniyle Vali Fuat Gürel, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Özel İdare Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İl Genel Meclis Üyeleri Sunay Yaka ve Sırrı Şen ile tüm özel idare çalışanlarına teşekkür ederiz.