Karabük Medikar Hastanesinde yaklaşık 10 yıldır Kardiyoloji uzmanı o k görev yapan ve kalp rahatsızlığı geçiren çok sayıda hastayı tedavi eden Dr Murat Erden geçtiğimiz hafta sonu geçirdiği kaza sonrası sevenlerini üzmüz ve endişeye sevk etmişti.

Bartın'dan Karabük'e dönüş yolunda iken geçtiğimiz hafta sonu kaza geçirerek ambulans ile Karabük Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırı k akciğerlerine kırılan kaburgalarının batması teşhisi ile tedavi altına alınmasının ardından bir kaç gün önce görev yaptığı Karabük Medikar hastanesinde tedavisi sürmekteydi.

Geçirdiği kaza sonrası başta tedavi ettiği hastaları olmak üzere dostları ve sevenleri tarafından sağlık durumu merak edilen, işindeki uzmanlığı yanısıra, insancıllığı ve sevecenliği ile de gönüllerde yer alan Dr Murat Erden, haber sitemiz sahibi Sait Alıcı'nın yaklaşık 24 gün önce geçirdiği kalp krizi sonrası hızlı ve yerinde operasyonla tedavisini gerçekleştirmişti.

Hem okurlarımızın hem sevenlerinin sağlığı konusundaki meraklarını gidermek için Haber Sitemiz sahibi Sait Alıcı bugün kendisini hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu ve bir süre sohbet etti.

Kardiyoloji uzmanı Dr Murat Erden ise sohbet sonrası Karabük Derin Haber aracılığıyla sevenlerine mesaj gönderdi.

" width="706">