Memleket Partisi Merkez İlçe Başkanı İlkay Acar sağlık sorunları nedeni ile partisinden istifa ettiğini açıkladı. Memleket Partisi Karabük İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada ise İlkay Acar'ın sağlık sorunları nedeni ile istifa ettiği ve herhangi bir kırgınlık yada küskünlüğün olmadığı ifade edildi.  Memleket Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı İlkay Acar, bir yıla aşkın sürdürdüğü görevinden istifa ettiğini açıkladı. Siyasete ilk defa Memleket Partisi ile başladığını ifade eden Acar sağlık sorunlarından dolayı istifa ettiğini belirtti. Memleket Partisi İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada ise İlkay Acar ile yapılan karşılıklı görrüşmeler soncunda sağlık sorunları göz önünde bulunduru k böyle bir kararın alındığı ifade edildi.

Memleket Partisi Merkez İlçe Başkanı Kim Olacak?

Öte yandan Memleket Partisi Merkez İlçe Başkanlığı'na kimin geleceği ise merak ediliyor. Edinilen bilgilere göre Memleket Partisi Merkez İlçe Başkanlığı görevine Ali Rıza Gürkan'ın getirileceği ifade edildi.

"Bu Bir Görev Değişimidir"

Memleket Partisi Karabük İl Başkanı Muharrem Uğur Ünsal istifa ile ilgili Karabük Derin Haber'e özel açıklamada bulundu. Ünsal yaptığı açıklamda söz konusu istifanın herhangi bir kırgınlık yada küskünlük çerçevesinde olmadığını vurguladı. Ünsal açıklamasında; "Merkez ilçe başkanımız Sayın İlkay Acar'ın sağlık sorunları nedeni ile istifa ettiğini partililerimize ve kamuoyuna duyurmak isterim. Yaklaşık bir yıldır aramızda olan ve bize her anlamda destek veren Acar'ın bundan sonraki süreçte de partimize destek vereceğinden şüphem yoktur. Kendisi hala Memleket sevdalısıdır. Her ne kadar sağlık sorunları nedeni ile istifa etsede, görevden ayrılması bizi üzmüştür. Tabi bu bir görev değişimidir. Bizler burada Memleket sevdalıları o k görevimiz süresi boyunca elimizden geleni yapacağız. Ben bu anlamda bugüne kadar sağladığı katkı ve yaptığı çalışmalarından dolayı kendisine Memleket Partisi adına teşekkür ederim." şeklinde konuştu.