Meral Akşener Safranbolu'ya geliyor.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Safranbolu Belediye Başkan adayı sanatçı Hakan Peker'e destek için Safranbolu'ya geliyor.

Yerel seçim sürecinin henüz başında, aday adaylarının bile tam olarak netleşmediği bir süreçte  ünlü sanatçı Hakan Peker İYİ Parti'den Safranbolu Belediye Başkan adayı olacağını açıklamıştı. 11 Ekim 2023 tarihinde de TMBB gurup konuşması sonrası Akşener, sanatçı Peker'e rozetini takıp Safranbolu Belediye Başkanı adaylıığını resmen açıklamıştı.

Karabük'ün Eflani ilçesi doğumlu sanatçı Hakan Peker, adaylığının açıklanması sonrası alışılagelmiş aday çalışmaları yerine farklı bir çalışma tarzı ortaya koymuş ve koymaya da devam ediyordu.

Geçtiğimiz günlerde ise Hakan Peker'in sanatçı dostları, Zafer Peker, Burat Kut ve Reyhan Karaca ile 9 mart cumartesi günü, misaki milli meydanında bir konser vereceği açıklanmıştı.

Açıklama sonrası sessizliğini koruyan Belediye Başkan Adayı sanatçı Hakan Peker hafta sonu yapılacak konsere hazırlanırken sürpriz Akşener'den geldi. Henüz İyi Parti'den resmi bir açıklama yapılmamakla birlikte genel merkeze yakın kaynaklarımızdan edindiğimiz bilgiye göre, Genel Başkan Akşener Cumartesi akşam saat 18.00 da yapılacak konsere gelerek Peker'e destek verecek. Konser öncesi  yada sonrasında ise toplanan vatandaşlara bir konuşma yapması bekleniyor. Akşener'in yoğun programları nedeni ile Safranbolu programı sonrası Ankara'ya dönebileceği belirtiliyor.