CHP Karabük Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Cevdet Akay ve Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse haftaya sanayi esnafları ile birlikte dua ederek başladı. Daha sonra Akay ve Köse sanayi esnaflarını ziyaret ederek, mutlu haftalar ve bol kazançlar temennilerini iletti.

CHP Karabük Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Cevdet Akay ve Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Bakkal, CHP İl Başkanı Vedat Yaşar, CHP İlçe Başkanı Bahtiyar Acar, Belediye Meclis Üyesi Sedat Tokmak ile birlikte Safranbolu Sanayi sitesini ziyaret etti. Her hafta Pazartesi sabahı, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin de katılımı ile düzenlenen sanayi esnafının hayırlı ve bol kazanç ile iş yerlerini açmak için yaptığı geleneksel duaya CHP Karabük Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Cevdet Akay ve CHP İl Başkanı Vedat Yaşar da katılım sağladı.

Ziyaretler sırasında bir süre esnaflarla sohbet eden Akay ve Köse karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Milletvekili Akay ve Başkan Köse’yi karşılarında gören esnaflar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. CHP Karabük Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Cevdet Akay ve Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse sanayi sitesi ziyaretinde esnaflara yeni yılın sağlıklı, huzurlu ve bol kazançlı geçmesi dileklerini iletti.