Renkli kişiliği ve söylemleri ile zaman zaman dikkatleri üzerine çeken Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç bu kez katıldığı toplantıda kalabalığa yaptığı bozkurt işareti ile dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.
Hafta sonu Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanlığı'nın 15. olağan il kongresi yapıldı. Mevcut başkan Cenk Gedikoğlu'nun tek aday olduğu kongre salonuna misafir olarak Cumhur İttifakı ortağı Ak Parti geniş bir kadro ile katıldı. Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Ak Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ile birlikte çok sayıda Ak Partili katıldı.
Kongrenin başlamasının ardından misafirler tek tek hınca hınç dolu olan salondaki katılımcılara tanıtıldı. Sıra kendisine gelip adı okunan ve ön sırada oturan Ak Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ayağa kalkıp salona döndü ve bozkurt işareti yaptı. Keskinkılıç'ın bu çıkışı salondaki MHP'lilerden yoğun alkış aldı.
Öte yandan Ak Parti Milletvekili Ali Keskinklııç'ın zaman zaman ülkü ocaklarından yetişmiş olduğu ve ülkücü kökenli olduğuna dair görüşler öne sürülüyordu.
Keskinkılıç'ın bu bozkurt selamlama hareketi ise farklı yorumlara sebep oldu.
Bazı kişiler, "Rozeti Ak Parti ama gönlü de eli de Bozkurt, diğer bazı kişiler, "öze dönüş işareti mi yoksa ittifak vurgusu mu", bir başka görüş ise, "baba ocağında geçmişe selam çaktı" şeklinde oldu.
Diğer yandan kongre sonrası bazı vatandaşlar, seçildiği günden bu yana önceki dönem MHP'li Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin sürekli yaptığı eleştirilere dikkat çekip acaba Keskinkılıç salona gelmeyen Vergiliye subliminal mesaj mı verdi yorumlarını yaptılar.


