Saadet Partisi Karabük İl Başkanı MuhsinÇebi, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Çebi mesajında, bayramların sevgi, mutluluk, kardeşlik ve birlik iklimi oluşturduğunu belirtti. Pandemi ile aramıza giren mesafeler gönüllerimizin beraber olmasını engelleyemedi.  Ramazan özlediğimiz gibi geçiremesekte bir rahmet ayını tamamlayarak mübarek bayrama kavuştuk. Bu süreçte birbirimizin kıymetini ve sabrın önemini daha iyi anladık.
Diğer yandan İslam coğrafyasının içinde bulunduğu bu kaos ortamı, Küresel emperyalizmin Siyonist emeller uğruna Filistin de uyguladığı soykırım Ramazan bayramına kavuşma sevincimizi gölgeliyor. Yine Mübarek ramazan ve bayramda dahi zulüm ve sıkıntılar artarak devam ediyor.
Zalimler şunu iyi bilmeli ki zulüm ile abad olunmaz. Mazlum düşen sabretmek ve meşru zeminde mücadelesini vermektir. Şu gerçeği de unutmayalım insanlık için gerçek bayram, yeryüzünde adil bir düzenin kurulmasıdır.
Çünkü o zaman zulüm ve sömürü yok olur, onun yerini adil paylaşım alır. Yaşanan bütün olumsuzluk rağmen adil bir düzene kavuşma, saadet ve mutluluk dolu günlere ulaşma dileğiyle,
Rabbim bizleri sağlıklı, huzurlu nice bayram eriştirsin. Tüm hemşehrilerime selam ve saygılarımı iletiyorum. Ramazan Bayramımız mübarek olsun”..