Ak Parti 27. Dönem Milletvekili Niyazi Güneş’in mutlu günü. Kızı Büşra hayatını Yasin Kadıoğlu ile birleştirdi. Ankara’daki düğüne çok sayıda davetli katıldı.

Karabüklülerin Niyazi hocası, 27. Dönem Karabük Milletvekili Niyazi Güneş’in kızı Büşra dünya evine girdi. Emekli Çevre Bakanlığı müsteşarlarından Sedat Kadıoğlu’nun oğlu Yasin’in düğün merasimine çok sayıda davetli katıldı.

Ankara Zerafet Düğün salonunda kıyılan nikahta, şahitlikleri 24. Dönem TBMM Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi Mehmet Ali Şahin, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Karabük Valisi Fuat Gürel, önceki dönem Trabzon Milletvekili Muhammet Balta yaptılar.

Karabük'ün ağabeyi ve Siyaset Büyüğü Mehmet Ali Şahin nikah şahidi olarak genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.

Düzenlenen düğün merasimine, Ak Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, önceki dönem Karabük Milletvekilleri, Karabük İl, Merkez İlçe ve Diğer İlçe Başkanları, İl Genel Meclis Başkan ve Üyeleri, bazı iş ve cemiyet insanları katıldı.

Derin Medya gurubu, Derin Tv ve Karabük Derin Haber Yönetim Kurulu Başkanı Sait Alıcı’nın da hazır bulunduğu düğünde, damat tarafını temsilen Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile bazı yöneticileri de katıldı.

Her iki ailenin eş dost ve akrabalarının da yer aldığı nikah törenine çok sayıda davetli salonu doldurdu.

Derin Medya ailesi olarak Güneş ve Kadıoğlu ailelerini tebrik eder, Büşra-Yasin çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.