Arkas Holding Üst Düzey Yöneticisi Özgür Ulupınar, Cumhuriyet’in 103. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Cumhuriyetin temel değerlerine vurgu yaparak Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, şehitler ve gazileri rahmet ve minnetle andı.
Cumhuriyetin temelinde eşitlik, özgürlük ve demokrasi değerlerinin bulunduğuna dikkat çeken Ulupınar, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin 103. yılını kutlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. 29 Ekim, bağımsızlık ve özgürlüğümüze kavuştuğumuz, ulus olarak kendi kaderimizi tayin etme iradesini gösterdiğimiz anlamlı bir gündür. Cumhuriyet; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, milletimizin azim ve kararlılığıyla kazanılmış bir zaferin simgesidir.
Cumhuriyetin sağladığı değerler; eşitlik, özgürlük ve demokrasi üzerine kurulmuştur. Vatandaşlarımızın Cumhuriyet bilinciyle hareket etmesi, ulusumuzun geleceğine daha umutla bakmamızı sağlıyor. Bu inançla, Cumhuriyetimizin ışığında çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.
Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.”



