İş İnsanı ve Üst Düzey Yönetici Özgür Ulupınar Ramazan Bayramı nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Özgür Ulupınar yayınlamış olduğu mesajında bayramların kardeşlik ve beraberliğin pekiştirilmesinde önemli bir çimento olduğunu ifade etti. 

Bürokrasi, siyaset ve ticaret hayatının sevilen isimlerinden Özgür Ulupınar Ramazan Bayramı vesilesi ile yayınladığı mesajında kardeşlik vurgusunda bulundu. Ulupınar mesajında şu ifadeleri kullandı, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif ayını geride bırakmanın hüznünü ve sevincini yaşıyoruz. İftar sofraları ve bayramlar kardeşlik ve beraberliğin pekiştirilmesine katkı sağlayan önemli bir çimentodur.  İftar sofralarında pekiştirdiğimiz kardeşliğimizi inşallah bayramda daha da sağlamlaştıracağız.

Büyükten küçüğe herkese ayrı bir heyecan ve mutluluk veren Ramazan Bayramı'nın başta siz Karabüklü hemşerilerim olmak üzere tüm islam alemi için hayır vesile olmasını dilerim. Bu güzel günler hürmetine dedikoduların ve iftiraların son bulduğu, hastaların şifa bulduğu, dertlilerin deva bulduğu umut dolu günleri Rabbim'den niyaz ederim."