Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili CHP'den Aday Adayı olan Bayram Karadağ'ın Karabük Belediyesi'ni sosyalleşme ile tanıştıracağız açıklamalarına, bunların sosyalleşmeden anladığı içmek diye yorumladı.

Mart 2024 Belediye seçimleri yaklaşırken siyasi kulislerde gün geçtikçe ısınmaya devam ediyor.  CHP'li Bayram Karadağ Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatı sırasında yaptığı açıklama sosyal belediyeciliğe vurgu yapmıştı. Kollarını sıvayarak seçilir seçilmez Karabük Belediyesi'nde sosyal belediyeciliğe başlayacaklarını söylemişti. 

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Derin Tv'de canlı yayına katıldı. Sait Alıcı'nın sorularını yanıtlayan ve açıklamaları bir anda gündeme oturan Vergili, Karadağ'ın Sosyal Belediyecilik yapacağız sözlerini değerlendirdi. Hemen hemen her mahallede sosyal yaşam merkezlerinden, halkın yaşamını kolaylaştıracak her türlü hizmeti verdiklerini açıklayan Vergili, bunların anladığı sosyal belediyecilik ile bizimki farklı. Bunların anladığı sosyal belediyecilik yemek, içmek, eğlenmek, oturmak. Ama camide namazda yoklar diyerek tartışmanın fitilini ateşledi.

İşte Vergili'nin olay yaratacak o sözleri: