Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Bartınlılar Derneği yönetimini makamında kabul etti. Görüşmede, üniversite ile sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin geliştirilmesine yönelik konular ele alındı.
Ziyarete, Dernek Başkanı Yüksel Korkut ile dernek heyeti katıldı. Toplantıda özellikle öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sunabilecek ortak proje ve etkinlikler üzerinde duruldu. Ayrıca şehir ile üniversite arasındaki ilişkilerin daha da güçlendirilmesi için yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.
Rektör Kırışık, Karabük Üniversitesinin yalnızca akademik alanda değil, toplumsal katkı noktasında da aktif bir rol üstlendiğini ifade etti. Yerel paydaşlarla kurulan iş birliklerinin hem öğrencilere hem de bölgenin gelişimine önemli katkılar sunduğunu belirten Kırışık, bu tür temasların sürdürülebilir olmasının önem taşıdığını kaydetti.
Görüşme, iyi niyet mesajları ve iş birliğini artırma yönündeki karşılıklı temennilerle tamamlandı.



