Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'yı ziyaret etti. Başkanlar çalışmalarından söz ederek fikir alışverişinde bulundu.
Başkan Elif Köse, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'yı, geçtiğimiz yıl hizmete başlayan yeni belediye binasında ziyaret etti. Köse ve Kantarcı, proje ve çalışmalarından söz ederek görüş alışverişinde bulundu.

"Elif Başkanımızı ve Çalışmalarını Yakından Takip Ediyoruz"

Başkan Kantarcı, Başkan Köse'nin projelerini beğenerek takip ettiğini ve ziyaretten memnuniyet duyduğunu şu sözlerle dile getirdi: "Elif Başkanımızı ve çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Projeleri ve halka yakınlığı ile Safranbolu'nun vizyonunu değiştirdi. Çok daha önemli hizmetlere imza atacağından şüphem yok. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum."
Gösterilen ilgiye ve iltifata teşekkür eden Başkan Köse, "Bizler de Sayın Başkanımızı ve çalışmalarını takip ediyoruz. Çaycuma için önemli çalışmalarının yanı sıra güzel de bir hizmet binasını ilçeye kazandırdı. Kendisini kutluyor ve binanın hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.
Başkan Elif Köse ve Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, bir süre daha süren sohbetin ardından, 2020 yılında hizmete giren yeni belediye binasında incelemelerde bulundu.