Toplantıya Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Bilicioğlu, Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürü, Zabıta Müdürü, Mali Hizmetler Müdürü, İmar Müdürü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü, Temizlik İşleri Müdürü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vatandaşların yoğun o k katıldığı program belediye meclis salonunda gerçekleşti. Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer vatandaşların sorunlarını dinlerken, çözümü konusunda notlar a k beraberindeki kurum amirlerine talimatlar verdi.

Vatandaşların çeşitli konularda istek ve taleplerini dinleyen Ürkmezer; “Devletimiz milletimiz için vardır. Bu noktada vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek,  ihtiyaç ve eksikliklerin giderilmesi için adaletli şekilde davranmak bizim görevimizdir. Vatandaşlarımızı dinliyor, sorunları tespit ederek imkanlar ölçüsünde çözümü için gayret gösteriyoruz. Burada bize aktarılan sorun, sıkıntı, şikayet ve talepleri, ben ve kurum müdürlerimiz takip edecek ve en kısa sürede sonuçlandırılmasını sağlayacağız. Anında çözülmesi gerekenleri burada birlikte çözeceğiz. Müdürlerimizin tamamı burada onlar da kendi görev ve sorumluluk alanlarına ilişkin sorunları çözecekler” diye konuştu.

‘’Halkla Buluşma” adı altında toplantılar yapmaya devam edeceklerini söyleyen, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer bu toplantıların amacının sorunların birinci elden dinlenmesi ve eksikliklerin giderilmesi olduğunu belirterek iletilen her talebin de takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi.

Ürkmezer’e teşekkür eden vatandaşlar; sorunlarının dinlenmesinden duydukları memnuniyeti belirttiler.