Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında Eskipazar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen konser programı, ilçede unutulmaz bir kültürel şölene dönüştü. Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, Türk Halk Müziği’nin sevilen ismi Ömer Günday sahne aldı.
Başkan Serkan Cıva’dan Sürpriz Performans
Gecenin en dikkat çeken anı ise Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva’nın sahneye gelmesiyle yaşandı. Gençlerin sevgi gösterileri eşliğinde mikrofonu alan Başkan Cıva, Neşet Ertaş’ın "Ah Yalan Dünya" isimli türküne eşlik etti. Başkanın performansı katılımcılardan büyük alkış alırken, o anlar belediyenin sosyal medya hesaplarında paylaşılan video ile büyük beğeni topladı.
Teşekkür Mesajı
Eskipazar Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, organizasyonun başarısına vurgu yapılarak şu ifadelere yer verildi:
"Programda, değerli sanatçımız Ömer Günday, Bozkırın Tezenesi merhum Neşet Ertaş’ın unutulmaz eserlerini seslendirerek gençlerimize türkü dolu, duygu dolu bir gece yaşattı.
Gençlerimizin yoğun ilgi gösterdiği programda, kültürümüzün en kıymetli ezgileri hep birlikte coşkuyla seslendirildi.
Bu anlamlı organizasyonda emeği geçen İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Hüseyin Erdoğan başta olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyor, ilçemize gelen değerli sanatçımız Ömer Günday’a da katkılarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.
Kültürümüzle, gençliğimizle ve birlik ruhumuzla daha güzel yarınlara…"



