Karabük İl Özel İdaresi personelini kapsayan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi Karabük Valisi Fuat Gürel ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı tarafından imzalandı.

İmza töreni öncesi bir konuşma yapan Vali Fuat Gürel, İl Özel İdaresinin pek çok önemli yatırımı ve projeyi yürüttüğünü belirterek; “İl Özel İdaremiz, sadece kırsal kesimde yatırımlar yapan, köylerin altyapılarını güçlendiren, yolları ve içme sularını yapan bir kurum o k görülmemeli. İl Özel İdaresi Karabük merkezde ve ilçelerde de pek çok önemli proje ve yatırımı yürütmektedir. İl Özel İdaresi ilin tamamına hizmet götüren bir kurum. Bu bakımdan arkadaşlarımız mesai gözetmeksizin büyük bir özveri ile görevlerini yapmaktadırlar. Tabi çalışan insanların da mutlu olması, gönüllerinin ferah olması lazım. Bu anlamda orada görev yapan arkadaşlarımıza Sosyal Denge Tazminatı ödenmesi konusunda mutabakata vardık. Ben Sendika Başkanımıza ve arkadaşlarına anlayışları için teşekkür ediyorum, hayırlı olsun.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından İl Özel İdaresi personeline yönelik Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi, işveren adına Vali Fuat Gürel, çalışanlar adına ise Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı tarafından imzalandı.