Safranbolu İlçe Nüfus Müdürlüğü hızla kimlik teslimatına devam ediyor. Evde ve modern hizmet yerinde vatandaşları bekletmeden kimlik dağıtımını yapan İlçe Nüfus Müdürlüğü'nün bu kapsamda 50 bininci çipli kimlik kartı 1996 yılında İzmir Gaziemir Ulaştırma Er Taburunda Şehit olan J.Er Ali Bozkurt’un babası Veli Bozkurt’a, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz tarafından verildi
Kaymakamlık makamında düzenlenen programda İlçe Nüfus Müdürü Mesut Karagözoğlu ve Şehit babası Veli Bozkurt hazır bulundu. Kaymakam Türköz yaptığı açıklamada yıl sonuna kadar 60 bin çipli kart dağıtımını hedeflediklerini ifade etti.
Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz; “ İlçe Nüfus Müdürlüğümüz yoğun tempoda çalışmalarını başarıyla sürdürüyor. Bu kapsamda 50.000’inci kimlik kartını bizim için manevi değeri yüksek olan Şehit Babası Veli Bozkurt’a verdik. Yıl sonuna kadar 60.000’li rakam ulaşmayı planlıyoruz. Adreste nüfus hizmetimizde Nüfus Müdürlüğü personelimiz tarafından büyük bir özveriyle yürütülüyor. Başarılı çalışmalarından dolayı Nüfus Müdürlüğü personelimizi tebrik ediyor, şehidimizin babası Veli Bozkurt’a sağlıklı, uzun ömürler diliyorum” dedi.