TİVİ 6 televizyonu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile birlikte yayın hayatına başlıyor. Karabüklü hemşerimiz Niyazi Küçükyılmaz tarafından kurulan TV 6 ulusal yayın hayatında gündeme dair birçok konuyu ele alacak. Ankara da kurulan ilk özel televizyon olan TİVİ 6'da Karabük'e ayrı bir önem verilecek.  Spor, Haber, magazin, dizi ve birbirinden güzel filmlerle izleyicisi ile buluşacak olan TİVİ 6 da geri sayım başladı.  Türkiye'nin genel anlamda yayın yapan 18 televizyon kanalından biri olan  TİVİ 6 Cumhuriyet Bayramı’nda izleyenleri ile buluşuyor. Karabüklü hemşerimiz Niyazi Küçükyılmaz’a ait NKY Meyda Televizyon Yayıncılığı A.Ş tarafından kurulan TİVİ 6’nın Sorumlu Genel Müdürlüğü’nü ise Kübra Küçükyılmaz üstleniyor. Genç ve dinamik kadrosu ile halkın nabzını tutan TİVİ 6’nın Genel Yayın Yönetmenliğini ise Selahattin Serçe yapıyor. Tarafsız ve doğru habercilik anlayışı ile dijital platformda sokağın nabzını tutan TİVİ 6’nın Haber Müdürlüğü’nde ise Selma Bıyıklı Adabaş yer alıyor.

 “Ankara’nın İlk Özel Televizyonuyuz”

TİVİ 6’nın açılmasına sayılı günler kala ekip o k büyük heyecan duyduklarını ifade eden Niyazi Küçükyılmaz, Cumhuriyet’in ilanının 98. Yıldönümünde açılacak olan televizyon hakkında Karabük Derin Haber’ e özel açıklamalarda bulundu. Küçükyılmaz yaptığı açıklamada TİVİ 6’nın genel anlamda yayın yapan 18 televizyon kanalından biri olduğunu ve Ankara’nın ilk özel televizyonu olduğunu vurguladı. Niyazi Küçükyılmaz; “TİVİ 6 Türkiye’nin genel anlamda yayın yapan 18 televizyonundan biri. Ankara’da özel televizyonlar arasında bir ilkiz. Ankara’dan yayın yapan özel ilk televizyonuz. TİVİ 6 hem Karasal, hem uydu da hem Kablolu TV’de yer alan bir kanal.” şeklinde konuştu.

“Karabük’e Ayrı Bir Önem Vereceğiz”

29 Ekim  Cuma günü yayın hayatına başlayacak olan TİVİ 6’da Karabük’e ayrı bir önem verilecek. Açıklamasının devamında Karabük’e de değinen Niyazi Küçükyılmaz ilimizin turizm açısından gelişmesi için katkı sağlamaya çalışacaklarını ve yayın hayatlarında Karabük’e ayrı bir önem vereceklerini vurguladı. Küçükyılmaz; “Karabük bizim memleketimiz. Her zaman oraya ayrı bir önem vereceğiz. Her zaman tarihi ve turistik yerlerinin tanımı için elimizden geleni yapacağız. Turizmin daha iyi yerlere gelebilmesi için yayın hayatımızda katkı sağlamaya çalışacağız. “ dedi.