Balıklarkayası mevkiinde yapılan alt geçit aylarca insanları mağdur etmiş ve çok büyük tepkiler almıştı. Seçim atmosferi içerisinde hızlı bir şekilde, tam tamamlanmadan da hizmete açılmıştı. Ancak Safranbolu istikametinden gelişte, alt geçitten çıktıktan sonra anlamsız şekilde yapılan yol ayrımı sürekli kazalara sebep olmaya başladı. 

Yapıldığı günden bu yana sık sık kazaların olduğu, bir çok kazanında son anda engellendiği bu yol ayrımını kimin ne amaçla koyduğu araç kullanıcıları tarafından ısrarla eleştiriliyor. 

Karabük’te sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin çarptığı refüje çıkması nedeniyle meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Kaza, Şehit Ateşe Reşat Moralı Bulvarı Balıklarkayası mevkiinde meydana geldi.
Safranbolu’dan Karabük istikametine seyreden Ali Kocakaya idaresindeki 78 ASS 654 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çıktı.
Kazada sürücü ve eşi Münevver Kocakaya yaralandı.
Çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarılan Kocakaya çifti için 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istendi.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri yaralıları ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. Tedavi altına alınan çiftin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

UYARIYORUZ

Şimdiye kadar basit yaralamalı ve maddi hasarlı kazaların meydana geldiği bu yolda yarın daha ağır sonuçlarını yaşamadan Derin Medya Gurubu olarak uyarmayı bir vatandaşlık görevi addediyoruz. Sayın Valim, Sayın Emniyet Müdürümüz lütfen bu ucube yol ayrımını derhal iptal ettirip  kesintiyi ve daralmayı durdurunuz. Eğer buraya en kıza zamanda bir çözüm bulunmaz ise Allah göstermesin yarın ölümlü kazalar olduğunda hep beraber ah vah ederiz.

Editör: Sait Alıcı