Karabük Valisi ve eşi, vatandaş ziyaretini eksik etmiyor. Karabük'ün önemli isimlerinden Mustafa Yavuz ve Süreyya Yavuz, şehirdeki halkın soru ve sorunları dinleyerek çözüm yolları aramaya devam ediyor.

Son olarak Karabük Vali'sinin eşi Süreyya Yavuz, çocuk ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında, Süreyya Yavuz, çocuklarla yakından ilgilendi. Yavuz, onların hayallerini, isteklerini ve sorunlarını dinleyerek yanlız olmadıklarını dile getirdi.

VALİ EŞİNDEN, ÇOCUK ZİYARETİ

Safranbolu'nun önemli simgelerinden biri olan "Hasan Doğan Çocuk Evleri Sitesi" çocuklara sıcak yuva oluyor. Geçmişten günümüze kadar uzanan hikayesiyle, birçok kişinin evi konumda yer alıyor.

Çocukların eğitim hayatlarına ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Yavuz, “Çocukların yeteneklerini ortaya çıkarmaları ve kendilerini ifade etmeleri için fırsatlar sunulması gerektiğini" dedi.

Çocuklar ise, Karabük Valisi'nin eşi Süreyya Yavuz’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendisine teşekkür ettiler.

Kaynak: