Safranbolu Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Elif Köse esnaf ve vatandaş ziyaretlerine hız kazandırdı.

Elif Köse, hafta sonu Safran Park alışveriş merkezi ve hafta başında da Sadri Artunç Caddesi üzerinde yer alan esnafları ziyaret etti ve bu alanlarda vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Esnaflar ve vatandaşlar Elif Köse’yi: ‘’Safranbolu’da yaşamasak da seni destekliyoruz, biz varken sırtın yere gelmez, bu seçimi de kazanacaksın, senin hayranınız’’ sözleri ile destekledi.

Safranbolu Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkanı Elif Köse 31 Mart yerel seçimlerine yaklaşık 35 gün kala çalışmalarına hız kazandırdı. Elif Köse geçtiğimiz hafta sonunda, beraberinde CHP İlçe Başkanı Bahtiyar Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Bakkal, Belediye Meclis Üyeleri Sedat Tokmak, Kemal Akgül, Fatih Dökmeci, İl Genel Meclis Üyesi Adayı Ertuğrul Saraçoğlu, Belediye Meclis Üyesi Adayları ile Karabük - Kastamonu yolu üzerinde yer alan Safranpark alışveriş merkezini ziyaret etti. Esnaflara uğrayarak hayırlı işler dileyen Köse ardından alışveriş yapmaya gelen vatandaşlar ile sohbet etti. Safranbolu Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Elif Köse haftanın ilk ziyaretini ise Sadri Artunç Caddesi üzerinde yer alan esnaflara yaptı. Cadde üzerinde yürüyen vatandaşlar ise Elif Köse’yi karşılarında gördüklerin kendisi ile fotoğraf çektirmek istedi. Ziyaretler esnasında ise esnaflar ve vatandaşlar Safranbolu Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkanı Elif Köse’yi ‘’Safranbolu sizinle güzel, biz de senin arkandayız.’’ sözleri ile destekledi. 

Halkın ve esnafların desteklerinden memnuniyet duyan Elif Köse ise: ‘’Bu bizim koltuğumuzda oturmamamızın göstergesidir. Sürekli halkın içinde olmak, esnaflarımıza hal hatır sorup, onlarla bir çay eşliğinde dertleşmek, halkımıza sosyal belediyeciliğin örneklerini sunarak yaptığımız insana dokunan işlerle gönüllerde yer almak… İşte biz bunları yaptık. Betona değil insana yatırım yaptık. Halkın huzur bulacağı sosyal ortamlar oluşturduk. Kimseyi ayırmadan herkese yönelik işler yaptık. Halkımızın teveccühü ile de ustalık dönemimizde 5 yıl daha onlara hizmet ederek, hep birlikte sürdürülebilir, yenilenebilir ve sosyal belediyecilik anlayışıyla Safranbolu’yu geleceğe taşıyacağımızı düşünüyorum.’’