Mahalli İdareler Seçimleri yaklaştıkça siyaset ısınmaya devam ediyor.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Muzafer Atılkan ve Erdoğan Dinçel'i topa tupmaya devam ediyor. Bir süredir karşılıklı atışmalar ve açıklamalar  sürüyor. Ak Parti'den Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayan Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Atılkan bir yandan projelerini açıklarken diğer yandan da Başkan Rafet Vergili'yi hizmetleri üzerinden eleştirmeye devam ediyor. Bu tartışmalar sürerken bir eleştiri de CHP'nin Karabük'teki ağabeylerinden Avukat Erdağan Dinçel'de sosyal medya üzerinden Vergili'yi eleştirmeye devam ediyor.

Bu eleştiriler devam ederken Derin Medya Gurubu, Derin Tv ve Karabük Derin Haber Yönetim Kurulu Başkanı Sait Alıcı'nın yanısıra, siyaset, cemiyet ve basın camiasından bazı isimlerinde bulunduğu ortamda eleştirileri değerlendiren Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili;

"Bu Ak Parti'den aday adayı olduğunu söyleyen arkadaş kendine projeler filan açıklayıp bizleri eleştiriyor. Yahu proje diye paylaştıklarının çoğu kendisinin değil. Ordan burdan çalma. Hırsızlık değil mi bu?  Bir de Belediye Başkanı olacakmış! Ben nereden çaldığını internet adresleri ile ortaya çıkarınca çark ediverdi.  Daha ona neler söyleyeceğimi, neler yapacağımı herkes görecek. " dedi.

Öte yandan bir eleştiride Avukat Erdoğan Dinçel'e yönelten Başkan Vergili:

"Siyasi yetersiz bu arkadaş arada bir bana sataşıyor. Sonra da ben cevap verince ya onları niye söylüyon benim sevenlerim üzülüyor vs diyor.  Bazıları halen kendini Karabük’te siyaset yapıyorum sanıyor. Ama siyasetinde nasıl yapılacağını da bilmiyor. Bugüne kadar da zaten siyasetin nasıl yapılacağını bilmediği için başarılı olamadı. Ne zaman siyaseten bir yere niyetlense benim üzerimden bir yol tutturmaya çalışıyor. Ama siyasi yetersiz bu arkadaş. Yıllardır hiçbiryere gelememiş. Hiç bir seçim kazanamamış. Bir tek başarısını göstersin. Şurda cemiyet hayatında birbirimizi tanıyan insanlar olarak susuyorum. Ama böyle boş boş konuşunca da cevabını vermem gerekiyor.  Önü gelen seçimler yine ortaya çıktı, benim üzerimden güya prim toplayacak." diyerek  Dinçel'e de cevabını yetiştirmeyi ihmal etmedi.

ERDOĞAN DİNÇEL NE DEMİŞTİ?

CHP'nin ağabeylerinden Avukat Erdoğan Dinçel yaptığı açıklamda Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi Pavyon ve Meyhane üzerinden eleştirmişti.

İşte o sözler:

Sayın Belediye Başkanını şaşkınlıkla hayretler içinde izledim. 
 Dehşete düşmedim desem yalan olur.
 Sn. Vergili , sen yaşam alanı dendiğinde pavyon ve meyhane mi anlıyorsun.

 “Benim çocukluğumda 4 tane pavyon vardı “ diyorsun. Sen çocukluk yıllarından buyana hep para kazanmayı düşündüğün ve istasyon bölgesinde yaşadığın için yaşam alanı dendiğinde pavyon ve meyhane anlıyorsun galiba.

 “Daha ne istiyorsunuz sizin ne istediğinizi ben bilmiyorum “ diyorsun.

Vatandaşın ne istediğini bilmiyorsanız o koltukta daha fazla oturmayın LÜTFEN. !!!

Vatandaş ne istiyor biliyormusun ?

 insanca yaşamak istiyor

Trafik keşmekeşinde boğulmak istemiyor
Bir il merkezinde olması gerektiği gibi düzgün yol istiyor , 4 yıl yatıp seçime yakın yollarıasfalt yaparak çalışıyor görünen Başkan istemiyor

Şehir merkezine geldiğinde 15 yıllık inşaat alanından kurtulup rahat nefes alacağı bir kent meydanı istiyor
 Spor yapan gençlere sahip çıkılmasını istiyor,Kendisini temsil eden bir futbol kulübü olsun  istiyor. 
Temiz bir hava solumak istiyor, önce bağırıp,çağırıp Kükreyen sonra ne olduysa susarak halkın zehirlenmesine göz yuman bir başkan değil , halkın sağlığını önemseyen bir başkan istiyor.

 Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izlerini silmeye çalışan değil, Atatürk’ e saygı gösteren ,Cumhuriyetçi, Çağdaş , halkçı  bir belediye Başkanı istiyor…
  Bir hatırlatayım istedim.
 Bundan sonra diğer konularla birlikte daha sıklıkla hatırlatmakta fayda olduğunu düşünüyorum.

MUZAFFER ATILKAN NE DEMİŞTİ?

Öte yandan Muzaffer Atılgan'da sosyal medyasından yaptığı açıklamada Vergili'ye hodri meydan diyerek ağır şekilde eleştirmişti.

İşte O sözler:

BUYRUN RAFET BEY, BEN ADNAN

Göbek adımı öğrendiğine göre benim üzerime çok kafa yormuşsun. Sana bu ismin hikayesini de ben anlatayım.

Adnan ismi rahmetli Babamın 27 Mayıs İhtilali ile iktidardan indirilen demokrasi şehidi Adnan Menderes sevgisi ile verilmiştir

Hayırdır bu isim seni niye rahatsız etti.

İSTEDİĞİN KADAR ÇAMUR AT, BU KUMAŞ LEKE TUTMAZ!

Beni sahtekarlıkla suçladığın konuşmanı hayretle izledim. Bu arada bana da akıl öğretmeye çalışmışsın. Cumhuriyet Savcılığına gidip, senin hakkında suç duyurusunda bulunmamı tavsiye ediyorsun. Hukukta bir kaide vardır. "Müddei iddiasını ispatla mükelleftir." Buyur ne biliyorsan kamuoyuna açıkla. Çok istiyorsun ama "ittifak üyesi bir partinin belediye başkanını tehdit ve hakaretten hakkında suç duyurusunda bulunmuş" malzemesini sana vermeyeceğim. Kanuni haklarım saklıdır. Onun da zamanı gelecek. Şeref sözümdür. Seninle hukuk önünde de hesaplaşacağız. Merak Etme.

KORKU DAĞLARI AŞMIŞ PAÇAYI SARMIŞ

Doğru, ben Ak Parti'den daha önce de aday adayı oldum. Kapı kapı gezmedim. Memleketime hizmet etmek için "Ben de varım!" demekten hiç kaçmadım. Olmayanda hayır vardır. Bu adam aday olamaz demişsin. Gel o cümlenin alt metnini şöyle açalım : "Karşımda aday olmanı istemiyorum". Yahu sana daha önce de dedim. Daha aday olmayan bir adamı neden bu kadar önemsiyorsun. Neyin psikolojisi bu. Sen istesen de istemesen de ben projelerimi açıklamaya devam edeceğim. Şantaj, Tehdit ve Çamur senin, Proje,İnovasyon ve Vizyon benim üslubum.

KELİME OYUNU İLE ALGI YAPIYORSUN

Yayınlandığım "Bilgi Evleri" projesi üzerinden çok basit bir kelime oyunu yaparak Fetö yaftasında bulunmaya çalışıyorsun. Rafet Bey benimle ilgili Fetö'den soruşturma geçirmiş, ceza almış gibi birsey biliyorsan açıklamayan müfteridir. Hodri Meydan!!! Bana herhangi bir terör örgütü ile bağı var diyecek adamın alnını karışlarım. Ayrıca Türkiye'de bu projeyi başarı ile uygulayan birçok belediye var. Örnek verdiğin Zeytinburnu Belediyesi de Ak Parti'de. Bu bir Fetö projesi diyerek kimleri zan altında bırakıyorsun. Bu nasıl bir genellemedir?

BİLMİYORSAN ÖĞREN, AL SANA TEKNİK BİLGİ

Şimdi yazacaklarımı istersen yanına teknik ekibini çağırarak oku çünkü bilmediğin konular hakkında yorum yapıyorsun. Bilgi Evleri Projesi ile ilgili eline aldığın ilk kağıt bir modelleme programı olan "Sketch Up" programında ilk çizilmiş halidir. Sonradan eline aldığın kağıtta o projenin değişmiş değil "Lumion" programında 3 boyutlu animasyon yapılmış halidir. Sana sınıf açalım, öğretmen ol demişsin . İnşaat Mühendisi ve Matematik eğitimi almış biri olarak, tüm bilgi, birikimim ve tecrübelerimle Karabük'ün çocuklarına eğitim vermekten onur duyarım

KARABÜK'E VERDİĞİM ESERLERLE GURUR DUYUYORUM

1990 yılında Karabük Belediyesinde göreve başladım. 97 yılına kadar İmar Müdür Yardımcılığı da dahil çeşitli görevlerde bulundum. Yeni kurulan Köy Hizmetleri İl Müdürlüğüne 97 de tayin oldum. 98 yılında Köy Hizmetleri Yol Müdürü olarak atandım.

20-21 Mayıs 1998 tarihinde Batı Karadeniz bölgesinde meydana gelen sel afetinin hasarlarını gidermek için bizzat Başbakanlık Proje Uygulama Birimi tarafından ihalesi yapılan TEFER PROJESİ PROJE MÜDÜRLÜĞÜ yaptığım dönemde ilimizde

250 km Yeni Yol

7500 Metre İstinat Duvarı

Değişik Ebatlarda 300 Menfez

13 Adet Köprü'nün

yapımında PROJE MÜDÜRÜ olarak bizzat sorumluluk aldım. Bu benim için meslek hayatımdaki en büyük onur, Karabük'te ki dikili ağaçlarımdır. Bu arada dikilmiş ağacı var mı diyorsun. Köyümde bizzat kendi diktiğim meyve ağaçları ve örnek uygulama olan Aronya Bahçem mevcut. Kusura bakmayın bu sene ürün vermedi ama seneye dikilmiş ağaçlarımdan bir paket yapıp size göndereceğim.

GÜCÜN DEĞİL DOĞRUNUN YANINDA OLDUM

32 yaşında, genç ve üstün başarıları ile dikkat çeken bir adam... Karabük'ün tarihinde gördüğü en büyük altyapı projelerinden olan TEFER PROJESİ PROJE MÜDÜRÜ olarak gösterdiğim başarıdan ötürü dönemin milletvekili rahmetli Erol Karan ve DSP Genel Merkezinin dikkatini çekmiş ve teklif bizzat sayın vekilden gelmiştir. O yıllarda rahmetli Ecevit'in yanında Bilge Lider Devlet Bahçeli de ülkenin menfaatlerini düşünerek DSP ile koalisyon kurmuştur. O koalisyon terörist başı Abdullah Öcalan'ı derdest edip gizlendiği yerden getirmiştir. Devlet Bahçelinin o ittifakın ve Rahmetli Ecevit üzerine oynanan oyunları bozmak için ülkeyi seçime götürdüğü yıllarda Muzaffer Atılkan da siyaset sahnesine yeni katılan Ak Parti ve lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yer almıştır. O günden bu güne Muzaffer Atılkan gücün yanında değil, doğrunun yanında olmuştur.

SEN YOKKEN BİZ MİLLİYETÇİ DAVADA VARDIK

Herşeyi öğrenmişsin al benden sana yeni bir tüyo. 80 İhtilali sonrası 83 yılında Gazi Üniversitesi Matematik Öğretmenliği bölümünde okudum. Öğrencilerin siyasete korku ile yaklaştığı o yıllarda Ankara Ülkü Ocakları'nda ve Üniversite Ülkü Ocakları Teşkilatları'nda bir fiil hizmetlerim oldu. Gururla söyleyeyim. Rahmetli Türkeş'in Ülkü Ocaklarında her hafta üniversite öğrencileri için yaptığı konferanslarında bizzat bulunma onurunu yaşıyorum. 1986 yılında mühendislik eğitimine başladığım Uludağ Üniversitesi'nde Ülkü Ocakları Mühendislik Fakültesi Başkanlığı ve Kredi Yurtlar Kurumunda Ülkü Ocaklarının adayı olarak öğrenci temsilciliği yaptığımı da bil.

İSMİMİN ANLAMI "ZAFER KAZANDIRAN"

İsimlerimi merak ediyorsun. Göbek adımı marifet gibi öğrenmişsin. Asıl ismimi de bilirsin ama anlamını da öğren. Muzaffer yani "Zafer Kazandıran". Allah'ın izni, Sayın Cumhurbaşkanım ve Partimin takdiri ile Mart ayında Ak Belediyeciliğe zaferi kazandıran adam olacağım. Ve bundan sonra da seninle Karabük'ün sorunları dışında tartışmayacağım. Çünkü sen tartışma iklimini bu çizgiye çekmek için elinden geleni yapıyorsun.

Karabük kadar derdim

Karabük için hayallerim var diyerek çıktığım bu yolda,

Benim derdim. sen değil sevdalısı olduğum. memleketimdir..