Karabük'ün Safranbolu ilçesine bağlı Yazıköy köyünde gerçekleştirilen imar planına itiraz süreciyle ilgili kurulan komisyon, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Yazıköy köyü imar planı itiraz süreciyle ilgili Karabük İl Özel İdaresi İl Encümen Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen komisyon toplantısına; İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Genel Sekreter Şerafettin Kelleci, İl Genel Meclis üyeleri Hasan Yıldırım, Mehmet Çetin, Halil Aydın, Ramazan Kahriman, Mesut Aydın, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Vildan Turcan, jeoloji mühendisi Ahmet Öztürk, Karabük İl Özel İdaresi teknik personelleri, Yazıköy Muhtarı Deniz Tüzer ve firma yetkilileri katıldı.

Başkan Sözen, komisyon toplantısı sonunda yaptığı açıklamada, "Yazıköy köy halkı için çalışmalarımız devam ediyor. İmar planına yapılan itirazları en ince ayrıntısına kadar tek tek inceliyoruz. Buradaki mağduriyetlerin minimuma indirilmesi için imar müdürlüğümüz ve firma yetkilileri ile birlikte elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın yaptığı her itiraz ciddiyetle dikkate alınacaktır. Oluşturulan komisyon önümüzdeki günlerde araziye gidecek ve itirazları yerinde inceleyecek. Buradaki amacımız sorunları çözüme kavuşturmak, temennimiz şikayetleri olumlu bir şekilde sonuçlandırmaktır. Yapılan bu çalışmada göstermiş oldukları gayretlerden dolayı; Genel Sekreterimize, İmar Komisyonu Başkanı ve üyelerine, imar müdürümüze ve çalışanlarımıza, Yazıköy köyü muhtarımıza ve firma yetkililerimize teşekkür eder saygılar sunarım" dedi.