Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile Karabük Üniversitesi arasında Akademik İş Birliği ve SOSYALFEST Kurumsal Paydaş İş Birliği Protokolü imzalandı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) ile Karabük Üniversitesi (KBÜ) arasında, Akademik İş Birliği ve 2-3 Mart 2024 tarihlerinde Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali "SOSYALFEST" çerçevesinde Kurumsal Paydaşlık İş Birliği Protokolü imzalandı. Rektörlük Senato Salonu’nda düzenlenen imza töreninde ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Akademik İş Birliği ve SOSYALFEST Kurumsal Paydaş İş Birliği Protokolü’nü imzaladı.

Akademik iş birliği çerçevesinde ortak araştırmalar, projeler, etkinlikler düzenleme, öğrenci değişim programları, ortak lisans ve yüksek lisans programlarının konuları ele alındı. Ayrıca Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali olan "SOSYALFEST" çerçevesinde yapılacak iş birliği üzerine görüş alışverişinde bulunularak, festivalin detayları değerlendirildi. Akademik İş Birliği Protokolü ve SOSYALFEST Kurumsal Paydaş İş Birliği Protokolü ile birlikte, ortak projelerin yanı sıra SOSYALFEST’e uygulama desteği, alan desteği, iletişim ve tanıtım desteği, mali ve finansman desteği gibi çeşitli konularda mutabakata varıldı.