Cumhuriyet Halk Patisi Karabük Belediye Başkan Adayı Bayram Karadağ, partisinin Büyük Kulüp’te düzenlediği iftara katıldı. Katılımcı gazetecilere ve önceki dönem CHP il başkanı Erdoğan Dinçel’e teşekkür eden Karadağ yemeğin ardından Karabük ile ilgili değerlendirmelerde ve vaatlerde bulundu.

CHP Karabük Belediye Başkanı Adayı Karadağ’ın konuşmasından notlar u şekilde.

“CHP’nin gençlik kollarından gelen bir kardeşiniz olarak buradaki her il başkanı arkadaşımla ayrı ayrı çalıştım. Erdoğan Dinçel’e böyle güzel bir yemek organize ettiği için ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Cumhuriyet Halk Partililik bir araya gelmektir. Basın mensuplarına da eksiksiz bir şekilde bu iftarda bizimle oldukları için teşekkür ediyorum.” Dedi.

Karabük Sorunlar yumağı

‘Gittiğim her yerde insanlara Karabük’te yaşamaktan mutlu musunuz?’ diye soruyorum. Ne yazık ki insanlar burada yaşamaktan mutlu değil. İnsanlar çay içmek için bile Safranbolu’ya gidiyor. Çocuklarını götürebilecekleri bir tane oyun parkı yok. Bu kent Ankara yoluna yapılan kavşakla adeta içine almak istemiyor. 22 yıldır karamsar bir kent olmaya gittik.

Bir dönüm noktasındayız

Karabük ya eskisi gibi karamsar bir yönetimi, kendisine hedef göstermeyen insanları seçecek ya da  Karabük’te hep beraber yaşayan Bizim Bayram’ı seçecek. Biz Karabük’te mutlu insanlar istiyoruz….”dedi.