• DOLAR 32,28 %0.12
  • EURO 34,74 %-0.13
  • ALTIN 2.399,81 %-0.39
  • BİST100 10.337 %0.68
  • BITCOIN 63.090 %-0.36
  • ETHERIUM 3.050 %-0.62
12°

Cumhuriyet halk partisi Haberleri

cumhuriyet halk partisi haberleri ve güncel cumhuriyet halk partisi gelişmeleri, cumhuriyet halk partisi ile ilgili tüm video, cumhuriyet halk partisi fotoğrafları ve cumhuriyet halk partisi haberleri Karabük Derin Haber - Karabük'te Haber'in Doğru Adresi sitemizde


Genel

Cumhuriyet Halk Patisi Karabük Belediye Başkan Adayı Bayram Karadağ, partisinin Büyük Kulüp’te düzenlediği iftara katıldı. Katılımcı gazetecilere ve önceki dönem...

KARABÜK

Safranbolu Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Elif Köse Esentepe Mahallesi ziyaretinde adeta sevgi seli ile karşılaştı.

KARABÜK

Safranbolu Belediye Meclisi için CHP'nin belirlediği aday isimleri il seçim kuruluna verildi.

KARABÜK

Safranbolu İl Genel Meclisi için CHP'nin belirlediği aday isimleri il seçim kuruluna verildi.

KARABÜK

CHP il yöneticileri, bugün saat 17.00'ye kadar aday listelerini vermedi. Seçim kurulu, geç getirilen listeyi kabul etmedi.

KARABÜK

Derin TV ekranlarına konuk olan CHP Karabük eski İl Başkanı Erdoğan Dinçel seçim süreciyle alakalı değerlendirmelerde bulundu.

KARABÜK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük Belediye Başkan Adayı Bayram Karadağ, resmi olarak adaylığının açıklanması sonrası basın açıklamasını yaptı.

KARABÜK

Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Bayram Karadağ, Derin TV ekranlarında yayınlanan "Seçime Doğru" programına konuk oldu.

KARABÜK

CHP'nin Karabük belediye başkan adayı Bayram Karadağ oldu. CHP Parti meclisi Karabük belediye başkan adayını Bayram Karadağ olarak belirledi.

KARABÜK