Karabük Üniversitesi ile Universiti Utara Malaysia (UUM) arasında iş birliği protokolü imzaladı.

Uluslararası ağını genişleterek ve geliştirerek uluslararası bir üniversite olma hedeflerini daha da ileriye taşıma çalışmalarını sürdüren Karabük Üniversitesi, Universiti Utara Malaysia ile İstanbul’da iş birliği protokolü imzaladı.

Karabük Üniversitesi adına İstanbul’da düzenlenen iş birliği protokolünün imza törenine Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Adnan Ucur katıldı.

Malezya Yüksek Öğrenim Bakanı Dato’ Seri Dr. Zambry Abd Kadir’in de bulunduğu iş birliği protokolü imza töreninde gerçekleşen görüşmelerde üniversitelerinin çeşitli programlar bünyesinde iş birlikleri geliştirmesi, öğrenci değişimi, AR-GE projelerinin hayata geçirilmesi gibi konular ele alındı.
Görüşmelerin ardından, Karabük Üniversitesi ile Universiti Utara Malaysia arasında iş birliği protokolü imzalandı.

İmzlanan bu iş birliği protokolü Karabük Üniversitesi ile Universiti Utara Malaysia arasında stratejik, verimli ve ileriye dönük ilişkiler kurmayı amaçlıyor. Bu çerçevede, personel değişimi, ortak lisansüstü programlar, ortak yayınlar, iş birlikçi araştırmalar ve öğrenci değişimini içeren çeşitli faaliyetler yer alıyor.