Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Bakkal ve birim müdürleri ile birlikte 15 Temmuz Mahallesi Saka Koru Sitesi sakinleri ile bir araya geldi.

ÇAYLAR BİZDEN SOHBET SİZDEN

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Çaylar bizden sohbet sizden” mottosu ile Safranbolu’yu karış karış geziyor. Köse, altyapı, ulaşım, su ve kanalizasyon gibi konularla ilgili belediye birimlerinden oluşan uzman ekibiyle mahallelere giderek vatandaşlarla istişareler yapıyor.

Başkan Köse, yerinde yönetim anlayışıyla ortaya çıkan taleplere hızlı ve kesin çözümler sunmaya devam ediyor. Saka Koru Villaları Site Yönetimi’nin talebi üzerine düzenlenen toplantıya iştirak eden Başkan Köse, site yönetimi ve sakinleriyle bir araya gelerek başta kanalizasyon ve toplu ulaşım sorunları olmak üzere vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Toplantıda hazır bulunan ilgili birim müdürleri sayesinde talep edilen konular ile ilgili çözüm ve izlenecek yollar hakkında vatandaşlara bilgiler verildi.

BAŞKAN KÖSE, VATANDAŞIN DERDİNİ YERİNDE DİNLİYOR

Safranbolu Başkanı Elif Köse sadece mahalle toplantıları ile değil aynı zamanda her Perşembe yapılan halk günü toplantıları, haftalık yapılan esnaf ziyareti, halk masası ve sosyal medya üzerinden gelen talepleri de çözüme ulaşana kadar yoğun çaba göstererek çalışıyor.

Elif Köse, yakından takip ettiğini, belediyenin uzman ve liyakatli kadrosu sayesinde vatandaşa geri dönüşlerin hızlı bir şeklide gerçekleştiğini söyledi.  Site sakinlerinin sunduğu talepler konusunda en hızlı şekilde istişareler yapılıp çözüme kavuşturma noktasında çalışmalara başlanacağını aktaran Başkan Köse’nin bu tutumunu gören vatandaşlar ise kendisine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Toplantı sonunda site sakinleriyle toplu fotoğraf çekimi yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, katılım sağlayan herkese teşekkürlerini iletti.