• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 63.100 %-1.27
  • ETHERIUM 3.140 %0.67
25°

Safranbolu belediye başkanı Haberleri

safranbolu belediye başkanı haberleri ve güncel safranbolu belediye başkanı gelişmeleri, safranbolu belediye başkanı ile ilgili tüm video, safranbolu belediye başkanı fotoğrafları ve safranbolu belediye başkanı haberleri Karabük Derin Haber - Karabük'te Haber'in Doğru Adresi sitemizde


KARABÜK

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde oy oranını artırarak seçimleri kazanan Mimar Elif Köse Safranbolu Adliyesi’ne giderek mazbatasını aldı.

KARABÜK

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Esentepe Mahallesi'nde bulunan Hanım Evi'nin ikinci şubesinin açılışını gerçekleştirdi.

KARABÜK

Safranbolu Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Elif Köse esnaf ve vatandaş ziyaretlerine hız kazandırdı.

KARABÜK

Başkan Elif Köse, göreve geldiği 2019 yılından bu yana gerçekleştirilen projeleri aktarmak amacıyla bir bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.

KARABÜK

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

KARABÜK

'Safranbolu’da AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Kim Olsun' anketinde mevcut başkan CHP’li Elif Köse çıktı.

Haberde insan

Safranbolu’da bir yeni sosyal duyarlılık projesine daha imza atıldı. Belediye Başkanı Köse’nin katılımıyla uygulama hayata geçirildi.

KARABÜK

YEREL SEÇİMLERİN AYAK SESLERİNİN GELDİĞİ ŞU GÜNLERDE SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANI ELİF KÖSE ESNAF VE VATANDAŞLARLA SOHBET ETMEYE DEVAM EDİYOR.

KARABÜK

BAŞKAN VATANDAŞIN GÖNLÜNÜ FETHETMEYE DEVAM EDİYOR. SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANI ELİF KÖSE, SAFRANBOLU HALKI İLE BİR ARAYA GELEREK SORUNLARINI DİNLİYOR.

YEREL
YEREL
YEREL