Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ilçede üst üste meydana gelen su arızası nedeniyle vatandaşlar özür diledi. Çaylı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda iki gündür arızaların giderilmesi için aralıksız çalıştıklarını vurguladı. Başkan Çaylı açıklamasında; Kalaycılar Mahallesinde bulunan su deposunda oluşan arızanın onarımı sırasında ardı ardına yeni arızalar yaşandığını ifade etti. Belediye ekiplerinin arızaların giderilmesi için sabahladıklarına dikkat çeken Başkan Çaylı, boruların içine tıkayıcı maddeler kaçması nedeni ile yeni bir olumsuz durumun yaşandığını açıkladı.

“12 Yıllık Başkanlık Döneminde Olası Bir Durum Değildir”

Ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Çaylı, yapılan çalışmaları yerinde incelediğini söyledi. Başkan Çaylı açıklamasının devamında; “Yaşananlar , 12 yıllık belediye başkanlığım döneminde olası bir durum değildir. İlk defa bu kadar üst üste 6 su arızasını aynı anda yaşadık. Şu an itibariyle alternatif bir hat üzerinden az da olsa su verme çabası içindeyiz. Ekiplerimiz arızayı bulduğu andan itibaren suyu tazyikli o k vereceğiz. “ ifadelerine yer verdi.

“Özal ve İsmetpaşa Mahallelerinin Su Hattını Ayıracağız”

Arızaların çözülmesi için yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını kaydeden Çaylı, “Özal ve İsmetpaşa Mahallelerinin su hattını ayıracağız. Kıymetli hemşerilerim, Suyun insan hayatındaki önemini çok iyi biliyoruz. Bu olumsuzluk tüm samimiyetimizle bizi de etkiledi. Değerli ve kadirşinas hemşerilerimizden defalarca özür diliyoruz. Bu tür olumsuzluklar yapacağımız ve geliştireceğimiz yeni projeler ile inşallah bir daha yaşanmayacaktır. Tüm dostlardan helallik diliyor, bir kez daha özürlerine sığınıyoruz.” Şeklinde açıklamalarda bulundu.