Karabük'te kar yağışı başladı. Karabük hava durumu hakkında uyarılarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre ilimiz kar yağışı ve soğuk havanın etkisi altında kalacak.  Karabük'te kar yağışının etkisi altına giriyor. İlimizde yaklaşık bir hafta etkili olacak kar yağışı ve soğuk havalar etkisini göstermeye başladı. Karabük Hava durumu hakkında 5 günlük tahminlerini duyuran Meteoroloji Genel Müdürlüğü soğuk hava ve ">kar yağışlarına karşı vatandaşları uyarıyor. Karabük'te bugün ise hafif kar yağışı ile soğuk hava etkisini gösteriyor. " width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"> Soğuk havaların etkisi altına giren Karabük'te önümüzdeki günlerde ki hava durumu ise şöyle; 13 Ocak Perşembe günü (bugün) 0 derece ile hafif kar yağışının başladığı ilimizde özellikle saat 18.00'dan sonra kar yağışının daha da etkili olması bekleniyor.

14 Ocak Cuma Günü Sisli Hava Etkili Olacak

Gece saatlerinden itibaren sıfırın altında seyredecek olan hava sıcaklığı öğle saatlerine kadar eksi 3 derece bandında hissedilmesi bekleniyor. Gece saatlerinden itibaren soğuk hava ile birlikte sisin de etkili olacağı ilimizde özellikle sürücülerin dikkatli olması gerekiyor.

15 Ocak Cumartesi Kar Yağışı Yeniden Geliyor

Cuma Günü parçalı ve sisli havaya bırakan kar yağışlarının Cumartesi günü yeniden etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklığının en düşük eksi 2 derece de hissedilmesi beklenen ilimizde soğuk havalar pazar günü de artarak devam edecek.

16 Ocak Pazar  Kar Yağışı Devam Edecek

Cumartesi günü başlayan kar yağışının pazar günü soğuk hava ile birlikte daha da etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklığının eksi 4 derece olması beklenirken buzlanma riskine karşı vatandaşların pazar ve pazartesi günü dikkatli olması gerekiyor.

17 Ocak Pazartesi Ayaz Bekleniyor

Pazartesi günü çok soğuk bir hava ilimizi bekliyor. Hava sıcaklığının eksi 11 derece olması beklenen ilimizde özellikle sürücülerin buzlanma ve buzlanmadan dolayı olası trafik kazalarına karşı dikkatli olması gerekiyor. Hava durumunun çok bulutlu olması beklenen ilimizde hissedilmesi beklenen en yüksek hava sıcaklığı ise 3 derece o k belirlendi.

18 Ocak Salı Günü Kar Yağışı Devam Edecek

Pazartesi günü çok bulutlu olan Karabük salı günü yeniden kar yağışına teslim oluyor. Hava sıcaklığının 4 derece hissedilmesi beklenirken soğuk ve yağışlı hava karşı meteoroloji müdürlüğü vatandaşları uyarıyor.