Karabük’ün ilk ve tek konsept okulu olan Açı Koleji 2021-2022  Eğitim ve Öğretim yılında da başarısını arttırmaya devam etti. Ülkemizin eğitimde en başarılı illeri arasında yer alan Karabük başarı oranını her geçen yıl artırmaya devam ediyor. İlimizin eğitimdeki başarı oranını artıran eğitim kurumlarının başında ise Karabük'ün ilk ve tek konsept okulu olan Açı Koleji geliyor. Her yıl elde ettiği akademik başarısı ile adından söz ettiren kolej geçtiğimiz haftalarda düzenlenen LGS sınavında büyük bir başarıya imza attı. Geçtiğimiz yıl LGS ‘de yüzde 70 yerleştirme başarısı gösteren Karabük’ün ilk ve tek konsept okulu Açı Koleji  bu yıl başarısını daha da arttırarak öğrencilerini daha iyi bir geleceğe hazırlamanın gurunu gururunu yaşıyor.

 “Her 4 Öğrenciden 3’ünü Nitelikli Okul Yerleştirecek Başarıyı Elde Etti ”

8. Sınıf öğrencilerinin katıldığı LGS sınavı sonuçlarına göre Açı Koleji öğrencilerinin yüzde 50'si Fen Lisesi'ne yerleşecek yeterli almayı başardı. Bununla beraber Açı Koleji'nde eğitim alan öğrencilerin yüz 75'i nitelikli okullarda eğitim almak için gerekli başarı puanını elde etmeyi başardı.

"Bizim Hedeflerimiz Daha Büyük"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Karabük Açı Koleji Kurucusu Salih Aydın: “Her yıl başarılarımıza yenilerini ekleyerek devam ediyoruz. Bizler daha 3.yılımızda böyle başarı imza atarak eğitim alanında ne kadar güçlü olduğumuzu gösterdik fakat bizim hedeflerimiz çok daha büyük sizler de buna şahit olacaksınız. “