Karabük'te birçok şubesi bulunan ve yıllardır güler yüzlü anlayışla müşterilerine güven veren Şeker'a Market 5. şubesini açtı. 5. Şubesi ile 5000 Evler Mahallesi'nde hizmet verecek olan Şeker'a Market burada görkemli bir açılış töreni gerçekleştirdi. 
Bugün saat 11.00 gerçekleşen açılış törenine Karabük Valisi Fuat Gürel, Eflani Kaymakamı Büşre Güneş, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Nurettin Tümen, Esnaf Odası Başkanı Yıldıray Yıldırım siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri ve çok sak sayıda vatandaş katıldı.
 5000 Evler Merkez Camii İmamı Hüseyin Lütfi Ersoy'un duasının ardından Karabük protokolü açılış kurdelesini kesti. Burada kısa bir açıklamada yapan Karabük Valisi Fuat Gürel yerel marketlerin ve işletmelerin hep yanında olduklarını ifade ederek, Allah bol kazanç, hayırlı rızık nasip etsin, Karabük'e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Açılışın ardından Karabük Valisi Fuat Gürel ve beraberindeki heyet Yönetim Kurulu Başkanı Erol Karadeniz ile birlikte marketi gezerek bilgiler aldı.