Ak Parti Karabük'te arı gibi çalışmalarını sürdürüyor.

Mahalli idareler seçimlerine artık 4 ay kala siyasi partilerde hazırlıklarını sürdürüyor. Aday adaylık sürecini tamamlayan Ak Parti'de geçtiğimiz hafta sonu temayül yoklaması da tamamlanmıştı. Gelecek iki hafta içerisinde en az iki tane anket ve kamuoyu araştırması yapacağı sıkça konuşuyan Ak Parti'de hem teşkilat hem aday adayları tam gaz, arı gibi çalışmalarını sürdürüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üç kademe birlikte külliyede yaptığı toplantı öncesi, üç kademe il teşkilatları Karabük'te Nafiz Kayalı toplantı salonunda bir araya gelmişti. Toplantıya teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Ak Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir de katılmıştı.

Edinilen bilgilere göre, Kandemir ve ekibinin akşamın geç saati olmasına rağmen tüm kademelerin tam kadro nerede ise eksiksiz hazır salonda olduğunu görmesi üzerine, Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ve ekibini tebrik ettiği öğrenildi.

Göreve geldikleri andan itibaren Karabük il belediyesi olmak üzere tüm belediye başkanlıklarını almaya odaklanan Başkan Salt ve ekibi bu doğrultuda  hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan aday adayları ise sanki aday olarak gösterilmiş gibi billboardlardan sosyal medya reklamlarına, başta STK'lar olmak üzere  esnafları ziyaret ediyor. Kendilerini, yapmak istediklerin anlatıyorlar.

Henüz Cumhur İttifakının Karabük'te ittifak yapıp yapmayacağı netleşmemekle birlikte Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hazır olun, tüm belediyeleri alacak gibi çalışan talimatına uyarak Karabük'te gaza basıp adeta arı gibi çalışmalar devam ediyor.