AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal Niyazi Güneş ve AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz basın mensupları ile bir araya geldi.  Karabük Öğretmenevinde sabah saatlerinde düzenlenen basın toplantısında Karabük'e yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında AK Parti Milletvekilleri tarafından bilgiller verildi.  Toplantıda geçtiğimiz günlerde Karabük Heyeti tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a yapılan ziyaretin detaylarına da yer verildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Av. İsmail Altınöz, AK Parti'nin kongre süreçlerinin tamamlandığını ifade ederek 2023 seçimlerine hazır olduklarını vurguladı. Karabük basının da gündem olan İl Genel Mecilisi Başkanlığı seçimlerine de değinen Av. İsmail Altınöz "AK Parti grubunda sıkıntı yok. AK Parti  grubu birlik ve beraberlik içinde. 1 Nisan sabahında seçimi yapacağız. Tek adayla seçime gireceğiz." ifadelerini kullandı.

"Karabük'e İki Tane Millet Bahçesi Yapılıyor"

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a yapılan ziyaretin detayları hakkında bilgiler verdi. Cumhur Ünal milletvekilleri o k Ankara'da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ankara'da genel kurul ve komisyon çalışmaları hakkında bilgiler veren Ünal Karabük'e yapılan yatırımları yakından takip ettiklerinin altını çizdi. Ünal yatırımlar kapsamında ilgili bakanlıklarla ve kurumlarla bir araya geldiklerini ve Karabük'ün sorunlarını dile getirdikleriini vurguladı. Cumhur Ünal Karabük heyeti tarafında Bakan Kurum'a yapılan ziyaretin detaylarına da değinerek Karabük'e iki tane Millet Bahçesi yapılacağının müjdesini verdi. Millet Bahçeleri'nin 2023 yılına yetişmesini hedeflediklerini vurgulayan Ünal Karabük Belediyesi tarafından projeye 40 milyon destek verileceğini ifade etti. Millet Bahçesi Projesi İle İstasyon Caddesi Cazibe Merkezi Olacak AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş ise kongrelerin tamamlandığını ifade ederek artık AK Parti teşkilatlarının 2023 seçimleri için hazır olduğunu vurguladı.  Konuşmasının devamında Murat Kurum'a yapılan ziyarete değinen Güneş, Karabük için önemli yatırımların yapılacağının müjdesini verdi. Güneş istasyon caddesine yapılacak Millet Bahçesi hakkında detaylı bilgiler vererek millet bahçesinin ardından İstasyon caddesinin bir cazibe merkezi olacağını belirtti. Toplantının devamında AK Parti Milletvekili Cumhur Ünal Karabük ve Safranbolu'ya yapılacak Millet Bahçeleri hakkında teknik bilgiler verdi. Karabük'e yapılacak Millet Bahçesi'nin İstasyon Bölgesine yapılacağını ifade eden Ünal, Safranbolu'ya yapılacak Millet Bahçesi'nin ise Bulak Kanyonu bölgesine yapı k Kanyon Vadi projesi ile entegre olacağını söyledi. Cumhur Ünal Karabük'e yapılacak olan yatırım destek veren Karabük Valisi Fuat Gürel ve Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'ye teşekkür etti.

"İlimize Sağlık Yatırımları Devam Ediyor"

Toplantıda Karabük'e yapılan sağlık yatırımları hakkında bilgiler veren Niyazi Güneş Eskipazar Devlet Hastanesi'nde yapılan çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Bununla beraber Eskipazar OSB projesine de değinen Güneş burada da önemli mesafe katettiklerini belirtti. Niyazi Güneş Eskipazar OSB'nin istihdam için ve Filyos projesi için önemli bir yatırım olduğuna dikkat çekti. AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal ise Eskipazar OSB'de yapılan çalışmaların devam ettiğini ifade ederek kamulaştırma çalışmaları kapsamında önemli ödenekler yapıldığını belirtti. Eskipazar OSB'nin hayal olduğunu hatırladan Ünal "Hayali gerçeğe çevirdik" ifadelerini kullandı.

"Keltepe Kayak Merkezi'ne Bungalov Evler Yapılacak"

AK Parti Milletvekili Cumhur Ünal Karabük'e yapılan önemli yatırımlardan birisi olan Keltepe Kayak Merkezi hakkında  açıklamalarda bulundu. Murat Kurum'a yapılan ziyarette Keltepe Kayak Merkezi hakkında da görüşmeler yapıldığını açıklayan Ünal Keltepe Kayak Merkezi'ne Bungalov evler yapılacağının müjdesini verdi. Programda ulaşım alanında yapılan yatırım da değinen Ünal Kardemir Kavşak Projesi üzerinde çalışmaların devam ettiğinin altını çizdi. AK Parti Karabük Heyeti toplantının ardından Karabük Basını'nın gündem ve yatırımlarla ilgili sorularını yanıtladı. Toplantıda  İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Yıldırım, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri de yer aldı. " width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">